Kauppa

Premium-tulipallo Karttapallo, halkaisija 825 mm
24.2.2020
Premium-tulipallo Hirvi, halkaisija 825 mm
24.2.2020

Premium-tulipallo Hirvi, halkaisija 1000 mm

6.350,00

Tuotteemme ovat erittäin laadukasta ja vaativaa käsityötä, joihin annamme 10 vuoden puhkipalomattomuus ja rakenteellisen takuun.

Kaikki tulipesämme ovat käsintehtyjä. Pesät ja pallot taotaan erityisien menetelmien mukaan, joiden ansiosta vältetään ulkoiset ja sisäiset hitsaussaumat. Meidän tulisijamme kestävät käyttöä, ne eivät pala puhki tai vääntyile lämmössä 6 mm metallipaksuuden, hitsaussaumojen puuttumisen ja oikean pallomaisen muodon ansiosta. Tulisijan pohjana toimii 16 mm paksuinen vaihdettava arina.

Tuotteemme ovat erittäin laadukasta ja vaativa käsityötä, joihin annamme 10 vuoden puhkipalamattomuus ja rakenteellisen takuun.

Kaikki tulisijamme ovat käsintehtyjä. Pesät ja pallot taotaan erityisien menetelmien mukaan, joiden ansiosta vältetään ulkoiset ja sisäiset hitsaussaumat. Meidän tulisijamme kestävät käyttöä, ne eivät pala puhki tai vääntyile lämmössä 6 mm metallipaksuuden, hitsaussaumojen puuttumisen ja oikean pallomaisen muodon ansiosta. Tulisijan pohjana toimii 16 mm paksuinen vaihdettava arina.

Kaiverrus, toisin kuin muissa markkinoilla olevissa tulisijoissa, on mestareidemme käsin takoma, ja kaivertama, ei siis koneiden (laserin) tekemä. Koneilla ei ole samoja kykyjä kuin lahjakkailla taiteilijoilla ja käsityöläisillä. Jokainen millimetri kuviota, tekstuuria, kohokuviointia on yksinomaan mestariemme käsien jälkeä. Tämän ansiosta jokainen tulisija on ainutkertainen. Seppämestarimme toimivat Venäjällä.

Tulisijat ovat valmistettu erityisestä kuumuutta kestävästä teräksestä, sekä päällystetty kuumuutta kestävällä korroosionesto emalilla. Tuotteemme hiotaan lisäksi ennen maalausta, mikä pidentää metallin ja maalin käyttöikää, sekä vähentää merkittävästi korroosioriskiä. Kaikki käytetyt materiaalit ovat sertifioituja.

Tulisijaan voidaan tehdä mikä tahansa merkintä. Onnittelu tai ikimuistoinen päivämäärä, joko kaiverruksena tai läpileikkauksena.
Yksilöllisistä merkinnät, yhteydenotto: info@norppa-laiturit.fi / p. 010 666 1515

Voimme valmistaa tulisijan tilaustyönä millä tahansa kuviolla. Meille riittää, kun kuulemme ideanne, ja taiteilijamme toteuttavat kaiken mitä toivotte, he luovat kokonaisen tarinan tulisijaanne. Tilauksen työ alkaa taiteilijan tekemästä yksittäisestä lyijykynäpiirustusluonnoksesta. Koko luova tiimi miettii jokaista yksityiskohtaa, ja vasta kun olemme sopineet teidän kanssanne täsmällisestä piirustuksesta, teemme sen metallille tulisijaan. Mestarit leikkaavat piirroksen, soveltavat tekstuurin, luovat perusreliefin ja takovat… Jokainen senttimetri on käsintehty. Mittatyönä valmistetun tulisijan hinta riippuu sen piirrustuksesta ja toteutustekniikasta.
Tilaustöiden yhteydenotto: info@norppa-laiturit.fi / p. 010 666 1515

Premium- ja Delux-mallien eroavaisuus on kuvion valmistusprosessissa. Premium-tulipalloissa kaiverrus ja sen ulottuvuus on yksinkertaisempaa kuin Delux-tulipalloissa.

Mukaan kuuluvat varusteet: Suojapeite – Orford PU telttakangas, huoltosarja, hiilihanko, tuotepassi.