PALVELUMME


Haluamme pitää asiakkaistamme huolta vuosien ajan. Meidän tapauksessa se tarkoittaa että pidämme huolta laituristasi, terasseista, paljuista mökin katosta tai muista vuosittaisista tai sesonkiasioista.

LAITURIN NOSTO- JA LASKUPALVELU


Myymiemme laitureiden osalta tarjoamme nosto- ja laskupalvelun, jolla turvataan että laiturisi säilyy vuosia eikä arvaamattomat jäiden voimat riko laitureiden rakenteita. Laituripalvelutiimimme toimii aina jäiden lähdöstä myöhäiseen syksyyn, jolloin hoidamme laitureita veteen ja talvisäilöön. Keväisin teemme samalla kausihuollot öljyämisineen ja rakennetarkastuksineen.

Tilaa palvelumme verkkokaupasta vuosisopimuksella helposti. Voit myös paketoida esim. 3-5 vuoden hoitosopimuksen laiturihankintaasi mukaan. Palvelemme lasku- ja nostopalveluissa noin 150 km säteellä Kouvolasta.

NORPPA KATTO- ja MÖKKIREMONTIT


Norppa-mökkirempat pitävät sisällään monipuolisen valikoiman remontointi- ja rakentamispalveluja sekä huolto- ja korjauspalveluja erityisesti mökeille ja vapaa-ajan asunnoille. Meiltä luonnistuvat esimerkiksi kattoremontit, terassien ja rappujen rakentamiset ja remontoinnit, uusien rakennusten perustamiset ja pystytykset, jo olemassa olevien rakennusten ulko- ja sisäremontit, piha-alueiden hoidot, kunnostukset sekä syys- ja kevätsiivoukset, rantojen ruoppaukset ja kunnostukset, lumityöt sekä lumien pudotukset..

Kysy lisätietoja tai pyydä tarjous