NORPPA-LAITURIT


Meiltä soveltuvat laiturit rantaan kuin rantaan. Olemme kiertäneet Suomen mökkirantoja jo yli 20 vuotta ja tiedämme, millainen laituri sopii olosuhteiden puolesta rantaasi.

Sinä tiedät mihin laituria käytät, ja mikä miellyttää silmääsi.

Alta löytyvät laiturityyppimme eri kohteisiin, voit ostaa laituripaketin verkkokaupastamme tai tilata meiltä laiturimestarin katselmukselle mökillesi. Katselmus on meillä aina veloitukseton.

Helpota elämääsi ja muista ylläpitopalvelumme.

PYLVÄS-LAITURIT

Jos tarvitset laiturin järvelle, matalaan tai kohtuullisen matalaan rantaan on valintasi ilman muuta pylväslaituri. Pylväslaituri on aina tukeva ja turvallinen valinta kelistä riippumatta. Pylväslaitureista valitsemasi mallin mukaan saat mukailtua paikan veneelle, penkkiryhmälle tai auringonottoon. Säädettävät jalat mukailevat vedenkorkeutta tai käyttötarkoituksesi mukaan. Pylväslaitureita suosittelemme alle 2metrin rantasyvyyksiin. Pylväslaituri on oivallinen myös jokirannoissa, joissa virtaus luo haasteita muille laitureille.

Portaattomat säätöjalat toimivat irrotettavilla vinsseillä, joten ne eivät ole häiritsemässä laiturielämääsi muulloin kuin säädön aikana. Pylväslaiturien ruostumattomasta teräksestä valmistetut säätöjalat (pituus 1-2,5m) viimeistellään suoja/koristeputkilla ja koristehatuilla. Tutustu säätöjalkoihin täältä.

Tilaa laituri asennettuna ja päästä itsesi helpolla.

PONTTOONILAITURIT

Norppa-ponttoonilaiturit ovat helppo valinta monenlaisiin rantoihin. Toki käyttötarkoituksesi ja kohteesi talviolosuhteet tulee huomioida, jos valintasi osuus ponttoonilaitureihin.

Valikoimassamme on edullisin laiturimme pieni ja pippurinen Pikku-Kuutti, sekä tukeva Iso-Kuutti, jonka kokoa ja pituutta voi lisätä kulkusiltaa pidentämällä hyödyntäen kulkusilta elementtejämme. Katso tuotekorteilta laajennusosat ja lisävarusteet.

Norppa-ponttonilaiturit ovat aina modulaarisia laitureita, joiden kellukkeina toimivat muoviponttonit. Laiturit on vaivaton työntää veteen tai vetää maalle ponttonien jalasten ja viistottujen päätyjen ansiosta. Lisäksi niiden liikuttelua helpottaa mahdollisuus jakaa ne kätevästi useampiin kevyempiin moduuleihin. Laitureiden runko on vahvistettu teräsraudoilla, jotka samalla toimivat ponttonien kiinnikkeinä.

Pikku-Kuutti on myös helppo tee-se itse laituri. Tilaa verkkokaupasta, ja asenna itse.

BETONIPONTTOONILAITURIT

Jos kohteesi sijaitsee merellä, tai avoimella järven selällä missä sääolot joko maininkien tai myrskytuulien suhteen ovat haastavia suosittelemme ehdottomasti betoniponttoonilaitureita. Hankintahinnaltaan betoniponttooni on aina hiukan kalliimpi, mutta vähemmän huollon ja säänkestävyyden kautta se on hyvin varma valinta vuosiksi.

Betoniponttoonilaitureihin suosittelemme aina asennuspalvelumme.